MRT Opleiding Hoorn/ Purmerend

MRT Opleiding Alles in Beweging

De 2-jarige opleiding wordt georganiseerd door Alles in beweging en vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Motorische Remedial Teaching in beweging. Motorische Remedial Teaching (MRT) kan worden omschreven als extra zorg voor kinderen die problemen ervaren in speel- en bewegingssituaties. Het verkleinen van deze bewegingsproblemen kan grote invloed hebben op de sociaal-emotionele ontwikkeling. De opleiding is bestemd voor leraren in het primair onderwijs en docenten lichamelijke opvoeding uit PO en VO, IB-ers en RT-ers. Met deze opleiding kun je als specialist MRT werken op één school of meerdere scholen (via een bestuur, gemeente of sportservicebureau). Het is ook mogelijk een eigen MRT-praktijk op te starten.


De MRT Opleiding bestaat uit 5 modulen


Locatie 
Purmerend: Purmersteenweg 42
Hoorn: Nieuwe Steen 1

Data en tijden 1e jaar MRT Opleiding

Data en tijden 2e jaar MRT Opleiding

  • Vervolgcursus MRT (niet ingepland)                       
  • Leerkrachtgedrag in bewegingssituaties (niet ingepland)

Kijk voor meer specifieke informatie over de inhoud en prijzen in de brochure.

Hieronder wordt de inhoud in vogelvlucht beschreven:


Module structuur, het aantal bijeenkomsten en de studiebelasting


Prijzen van afzonderlijke MRT cursussen en de MRT Opleiding

Note: Wist je dat elke docent (1 fte) jaarlijks recht heeft op 500,- eigen budget voor nascholing? Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven
Dit kan zowel voor de gehele opleiding als voor losse cursussen. Voor meer informatie over de losse cursussen klikt u op de betreffende cursus in de linker kolom. Klik op de button hieronder voor inschrijven.