Onze 'BORRIS' gelukkig toch nog in de schappen!

28/03/2016

Alles in Beweging in contact met Ikea Nederland

Naar aanleiding van het gerucht dat de Ikea deurmat ‘BORRIS’ uit het assortiment zou verdwijnen heeft Alles in Beweging contact gezocht met Ikea Nederland. 

 

De BORRIS wordt in de methode Basislessen Bewegingsonderwijs in de speelzaal elke les gebruikt. De mat heeft vele mogelijkheden en door de rubberen onderkant blijft de BORRIS goed liggen. Het gebruik is in veel gevallen veel veiliger en functioneler dan een hoepel. 

Ikea was blij verrast om te horen dat hun product een prominente rol heeft in een methode voor bewegingsonderwijs aan kleuters. En tevens konden ze ons geruststellen: de BORRIS blijft in de verkoop.

Hieronder het bericht dat we van Ikea ontvingen:

"Wat ontzettend leuk dat jullie je zo inzetten voor kinderen, onderwijs en beweging! We zijn zeker trots dat onze deurmatten bij kunnen dragen aan het ontwikkelen van deze methodes. Wij waarderen het erg dat individuen zich inzetten voor goede doelen! We hebben je mailtje intern rondgestuurd en ik kan je teruggeven dat we trots zijn! Voor nu kunnen we ook het gerucht over het verdwijnen van de BORRIS ontkrachten. Er is bij ons niets bekend over dat deze uit het assortiment zou gaan. Veel succes met komende projecten en bedankt voor je mail! Claire Boom - Intern Corporate Communication and Public Relations, IKEA B.V."

 

Weer 100 matjes rijker!  |  De BORRIS matjes in de gymzaal