Samenwerking met Sport en Bewegen Hilversum en Optisport | Studiedag Basislessen

26/11/2015

Studiedag Basislessen mede mogelijk gemaakt door:

Sport & Bewegen Hilversum

Voor de zesde keer organiseert Alles in Beweging in samenwerking met het ROC Amsterdam en Optisport Hilversum de Landelijke Studiedag Basislessen bewegingsonderwijs. De studiedag vindt plaats op 20 januari 2016.

Joyce Wouters, student van Sport & Bewegen Hilversum, versterkt ons team en heeft de Studiedag Basislessen als 'afstudeerproject'. Joyce zit in het vierde jaar van de MBO-opleiding Sport Management. Ze houdt zich in de voorbereidingen en tijdens de studiedag bezig met alles omtrent de vrijwilligers en de logistieke zaken. Er zijn naast Joyce zo'n 30 studenten die op de dag zelf mee werken in de organisatie.

Optisport

Ook met Optisport Hilversum werken we al voor de zesde keer met veel plezier samen. Er zijn weer goede afspraken gemaakt. Optisport zorgt bij binnenkomst voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en ook het verzorgen van de lunch (en het diner) is bij Optisport in goede handen. De lunch bestaat uit verschillende gezonde & vers belegde broodjes, soep, fruit, groente en drinken.

Thema 'gezondheid'

Tijdens deze editie van de studiedag willen we aandacht besteden aan het thema 'gezondheid' op school. Zo verzorgt Richard de Leth de inleiding over 'Oerdrang naar een zuivere leefstijl'. Ook met de lunch willen we het thema laten doorwerken.