Samenwerking met Sport en Bewegen Hilversum en Optisport | Studiedag Basislessen

28/11/2016

Studiedag Basislessen mede mogelijk gemaakt door:

Sport & Bewegen Hilversum

Voor de zevende keer organiseert Alles in Beweging in samenwerking met het ROC Amsterdam en Optisport Hilversum de Landelijke Studiedag Basislessen bewegingsonderwijs. De studiedag vindt plaats op 25 januari 2017.

Nina Akkerman, student van Sport & Bewegen Hilversum, versterkt ons team en heeft de Studiedag Basislessen als 'afstudeerproject'. Nina zit in het vierde jaar van de MBO-opleiding Sport Management. Ze houdt zich in de voorbereidingen en tijdens de studiedag bezig met alles omtrent de vrijwilligers en de logistieke zaken. Er zijn naast Nina zo'n 40 studenten die op de dag zelf mee werken in de organisatie.

Optisport

Ook met Optisport Hilversum werken we al voor de zesde keer met veel plezier samen. Er zijn weer goede afspraken gemaakt. Optisport zorgt bij binnenkomst voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en ook het verzorgen van de lunch (en het diner) is bij Optisport in goede handen. De lunch bestaat uit verschillende gezonde & vers belegde broodjes, soep, fruit, groente en drinken.

Thema 'Emotionele veiligheid en bewegen'

Steven Pont verzorgt een inleiding over de communicatie omtrent emotionele veiligheid (hechting) en bewegen (in onzekerheid beweeg je niet, of anders). Wie in 2013 heeft deelgenomen aan onze studiedag zal zich ongetwijfeld Steven Pont herinneren. Zijn inleiding werd toen gewaardeerd met een 9,3! De inleiding op 25 januari 2017 is nieuw en heeft een andere insteek t.o.v. 2013. Steven Pont verzorgt tevens een verdiepende workshop rondom dit thema. Steven Pont is ontwikkelingspsygoloog, gezinstherapeut, columnist & auteur van o.a. Mensenkinderen!