Tennisreis naar Carvoeiro Portugal

19/05/2017

 Ga jij ook mee op Tennisreis? 

Van 7 t/m 14 oktober ga ik samen met Tom Vink met Tennisreis.nl naar het 5 sterren resort VALE DA LAPA RESORT & SPA gelegen in Portugal om een geweldige trainingsweek te begeleiden. Tijdens deze reis wordt gezorgd voor een prettige afwisseling tussen tennis en ontspanning!

Het resort bestaat uit appartementen en is omgeven door uitgestrekte tuinen en vijvers. Vanaf het resort heeft u een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan. En mede door de moderne inrichting en het bijzondere design zult u een unieke ervaring beleven. U speelt op de tennisbanen van Carvoeiro Clube de Tenis en verblijft op basis van halfpension.

Een pittoresk plaatsje met een bijzondere charme: dat is Carvoeiro. U vindt er vele witte huisjes die tegen een heuvel zijn gebouwd. Hoogbouw treft u hier niet aan waardoor het oorspronkelijke karakter wordt behouden. Kleine strandjes, mooie grotten, wandelgebieden en een leuk centrum vormen de ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Carvoeiro is in feite het kleinere zusje van Albufeira, wat minder bekend en daarvoor ook minder toeristisch. Toch heeft het plaatsje alles in huis voor een heerlijke tennisvakantie.

Wil je ook mee?

Kijk voor meer informatie en boeken op www.tennisreis.nl.                                                       

Met sportieve groeten,
Hans Stroes