vacature Gymleraar Nieuwe Stijl (0,4-1,0 fte) in Rotterdam

18/08/2017

Zoek je een sportieve uitdaging binnen het bewegingsonderwijs van het primair onderwijs waarbij je als gymleraar en organisator bijdraagt aan de bestrijding van overgewicht en bewegingsarmoede in Rotterdam?

Dan is een baan als Gymleraar Nieuwe Stijl (0,4 – 1,0 fte) misschien wel iets voor jou.

Sport en Cultuur, Gemeente Rotterdam zoekt voor meerdere basisscholen bevoegde gymleraren die vacatures willen invullen. Het betreft meerdere voltijds en deeltijd vacatures met ingang van augustus 2017. Wij hebben zeer gemotiveerde gymleraren nodig die naast goed lesgeven, ook andere interventies kunnen coördineren op het gebied van voeding en leefstijl.

Met het project Lekker Fit! geeft Rotterdam een stevige impuls aan aandacht voor leefstijl en het bewegingsonderwijs op basisscholen. Rotterdam investeert in kwaliteit en kwantiteit van het sport- en spelaanbod, tijdens en na schooltijd.

Als 'Gymleraar nieuwe stijl' ben je daarin de belangrijkste schakel. Je maakt deel uit van een vakgroep van meer dan 100 collega- gymleraren. Vier keer per jaar worden er themadagen voor de gehele vakgroep georganiseerd die in het teken staan van deskundigheidsbevordering.

Een leuke baan door de uitdagende werkomgeving en het samenwerken met collega's!

Vraag en Aanbod

Je bent bevoegd voor het geven van bewegingsonderwijs (ALO diploma of PABO met leergang Bewegingsonderwijs.) Je beschikt over de competenties klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, coachen, planmatig werken, zelfstandigheid, netwerken, overtuigingskracht en organisatieloyaliteit. Heb je daarnaast aantoonbare ervaring met gezonde leefstijl en georganiseerde en ongeorganiseerde sport, dan kunnen wij je een uitstekend salaris bieden in schaal 9 (minimaal € 2309,- en maximaal € 3.354,-) gebaseerd op een 36-urige werkweek, conform de CAO Welzijn. Opleiding, ervaring en leeftijd bepalen de inschaling. Daarnaast bieden wij een kledingpakket, een EHBO cursus en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de 'Gymleraar nieuwe stijl' die wij zoeken?

Stuur dan je sollicitatie met cv. onder vermelding van Sollicitatie Gymleraar Nieuwe Stijl naar L.Verdonk@Rotterdam.nl. Ook voor meer informatie kan je contact opnemen met Liesbeth via dit emailadres.