Nieuwsbrief Oktober 2013

Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief van Alles in Beweging. Heeft u collega's die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen, wilt u deze nieuwsbrief dan doorsturen?

UITGELICHT...


5-11      Studieavond MRT in Hoogeveen

Op dinsdagavond 5 november organiseert de Stichting MRT in beweging een Studieavond MRT in Hoogeveen. Tijdens de studieavond worden twee verschillende workshops aangeboden: 1. Nieuwe theorieën over motorisch leren & MRT en 2. Braingym. Wim van Gelder en Hans Stroes zijn de workshopleiders. Voor maar €20,- kunt u deelnemen aan de studieavond.

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

7-11      Studiedag KVLO Friesland 'LO Binnenste Buiten" in Wolvega

Op donderdag 7 november aanstaande organiseert KVLO Afdeling Friesland een studiedag met als thema 'LO Binnenste Buiten" in Wolvega.

De studiedag biedt een programma met workshops van sporten die zowel in de zaal als op het veld of daarbuiten kunnen plaatsvinden. Daarnaast worden ook een aantal actuele theorie-workshops aangeboden. Eén van deze workshops is de workshop MRT van Hans Stroes. Inschrijven voor deze studiedag is mogelijk t/m 30 november.

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

 

22-01      Studiedag Basislessen bewegingsonderwijs in Hilversum

Op woensdag 22 januai 2014 organiseert Scholings- en adviesbureau Alles in beweging in samenwerking met de opleiding Sport & Bewegen Hilversum een studiedag rondom de vernieuwde methode Basislessen bewegingsonderwijs. 

Er worden 24 verschillende workshops aangeboden. De workshops zijn geschikt voor vakleerkrachten BO/VO, groepsleerkrachten, combinatiefunctionarissen, studenten en iedereen die te maken heeft met bewegen en spelen binnen het onderwijs. Binnen de workshops maken we onderscheid tussen workshops die vorig jaar aan de orde kwamen en nieuwe - soms verdiepende - workshops.

Nieuwe thema’s rondom de (Basis)lessen bewegingsonderwijs zijn:

  • Passend onderwijs
  • MRT Steps
  • MRT Judo
  • Krachtige pleinspelen
  • Swingen maar!  met kleuters
  • Basislessen voor kleuters in het speellokaal

En specifiek workshops voor het voortgezet onderwijs:

  • Werken in groepen in het VO
  • Swingen maar! op het VO
  • Floorball (unihockey) in het VO
  • Freerunning in het VO

Bekijk hier alle workshops en schrijf je in!

Al meer dan 500 volgers op twitter

Het aantal volgers op twitter is inmiddels gestegen naar meer dan 500 volgers! Daar zijn we trots op!

Volg @Allesinbeweging op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws als het gaat om bewegen en spelen. Alles in beweging twittert over actuele nieuwtjes, bewegingsonderwijs, MRT, LVS, schoolplein,activiteiten, cursussen, studiedagen en meer.

Volg ons nu op twitter en vind ons leuk op facebook!