Tweejarige MRT opleiding - Breda

MRT Opleiding Alles in Beweging.
De 2-jarige opleiding wordt georganiseerd door Alles in beweging en vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Motorische Remedial Teaching in beweging. Motorische Remedial Teaching (MRT) kan worden omschreven als extra zorg voor kinderen die problemen ervaren in speel- en bewegingssituaties. Het verkleinen van deze bewegingsproblemen kan grote invloed hebben op de sociaal-emotionele ontwikkeling. De opleiding is bestemd voor leraren in het primair onderwijs en docenten lichamelijke opvoeding uit PO en VO, IB-ers en RT-ers. Met deze opleiding kun je als specialist MRT werken op één school of meerdere scholen (via een bestuur, gemeente of sportservicebureau). Het is ook mogelijk een eigen MRT-praktijk op te starten.


De MRT Opleiding bestaat uit 5 modulen


Locatie Breda
OBS het Noorderlicht
Cornelis Florisstraat 25
4827 CN Breda


Data en tijden 1e jaar MRT Opleiding:
klik hier voor alle data op een rij

Klik hieronder voor de data van losse cursussen:

Data en tijden 2e jaar MRT Opleiding

  • Vervolgcursus MRT
  • Leerkrachtgedrag in bewegingssituaties (nog niet gepland, bij interesse graag een e-mail naar info@allesinbeweging.net)
Brochure
Kijk voor meer specifieke informatie over de inhoud en prijzen in de brochure.

Inhoud
Hieronder wordt de inhoud in vogelvlucht beschreven:


Module structuur, het aantal bijeenkomsten en de studiebelasting


Opleidingsplaatsen Breda & Venlo

Indien er voldoende deelnemers zijn voor zowel Breda als Venlo, wordt de opleiding geheel of een aantal cursussen apart aangeboden. Is dit niet het geval, dan worden cursussen samengevoegd. Hieronder de data en tijden bij voldoende deelname in Breda. Bekijk hier de opleiding en cursussen van Venlo.
 

Prijzen van afzonderlijke MRT cursussen en de MRT Opleiding